Wie zijn wij?

Bij Cygnis werken we met 7 database-specialisten en een flexibele schil. Elke consultant heeft een eigen specialisatie en heeft gemiddeld meer dan 10 jaar ervaring in de Oracle/PostgreSQL wereld, dat maakt dat we samen vele uithoeken gezien hebben. Vanuit onze kennis en interesse in de techniek proberen we eenvoudige oplossingen aan te dragen voor complexe problemen.
De mensen bij Cygnis hebben allemaal gewerkt bij grote organisaties, zijn allemaal geïnteresseerd in techniek en vinden het leuk om alleen of samen met anderen complexe problemen op te lossen. Cygnis biedt database advies en beheer. Veel advieswerkzaamheden voeren we uit op locatie van de klant. De beheerwerkzaamheden voeren we uit vanuit ons kantoor in Groningen, gelegen direct naast het Centraal Station.

 

Werken bij Cygnis

Werken bij Cygnis is werken in een professionele en informele sfeer. In ons multidisciplinaire team werken we veel samen, zowel onderling als met partners en klanten. Dit vereist een goede sfeer en ook het vermogen om feedback te geven en te ontvangen zonder dat de goede sfeer daaronder te lijden heeft. We hechten veel belang aan kwaliteit en aan inzet en toewijding bij het uitvoeren van ons werk. Het moet goed gebeuren en op tijd. Hierbij houden we uiteraard rekening met een goede balans tussen werk en privé. Om je voor 100% te kunnen inzetten op je werk moet je immers fit zijn en lekker in je vel zitten.

 

Vacatures

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures, maar ons mailen met een open sollicitatie mag altijd.

 


Cygnis biedt ruimte voor groei

Emiel Müller - directeur

Medewerkers Cygnis

Copyright Cygnis 2019 | Privacy statement